Alles komt samen


Bij samenbouw werk je samen met Cnossen Bouw aan je project. Dit drukt de kosten en zorgt voor een echt eigen resultaat. Een resultaat waar je trots op bent. Een resultaat waar je elke dag plezier van hebt.

1. Briefing

Op basis van een aantal foto's van de bouw- / thuislocatie en een beschrijving van het project krijgen we een eerste indruk.

2. Bezoek

Graag komen langs en nemen we tijd om de situatie te bekijken. We geven meteen onze visie en geven inzicht in de mogelijkheden en onmogelijkheden.

3. Schets

Wij maken altijd een schets op basis van het bezoek. Dit helpt u en ook ons om een verbouwing te visualiseren en keuzes te maken.

4. Offerte

Uiteraard zullen we ten aanzien van een budget keuzes moeten maken. We zullen deze uitgebreid bestuderen en zoeken naar oplossingen die in het budget passen.

5. Inmeten

Wanneer het budget is bepaald, kunnen we daadwerkelijk gaan inmeten en de wensenlijst gaan afstemmen.

6. Planning

De planning wordt op het moment van inmeten afgestemd. Gedurende de verbouwing is er wekelijks nog een specifiekere planning voor een inzicht van dag tot dag.

7. Bouw

Een verbouwing is een proces waarin soms opnieuw keuzes moeten worden gemaakt. Daarom zijn er verschillende afstemmingsmomenten gedurende de bouw die duidelijkheid geven.

8. Oplevering

Samen met u nemen we nog een keer het bouwproces door en geven we tips over het onderhoud van uw aanbouw.

Beek Schuifpuien

Samenbouw - Beek-Ubbergen

'Ik vond het erg gaaf om zelf onze oude buitenmuur te stucken onder begeleiding. Deze muur met oude buitendeur heeft een geweldig mooie uitstraling. Dit heb ik zelf verwezenlijkt, dankzij Jelmer.'

Project bekijken

Samenbouw - Arnhem

'We hadden meteen een goed gevoel bij Jelmer. Zonder hem hadden we deze verbouwing niet binnen dit budget kunnen realiseren.'

Project bekijken
Cnossen Bouw Interne Verbouwing Arnhem

Maatwerk

Altijd maatwerk met een passend resultaat


Bekijken

Burenbouw

Een project realiseren samen met de buren


Bekijken

Stofvrij

Geen rommel met een stofvrije verbouwing


Bekijken

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Contact