Stofvrij doorklussen


Stofvrij verbouwen is het antwoord voor klussers die graag door willen en mensen die gesteld zijn op een schoon huis. Met een goede afdekking en het gebruik van luchtsluizen kan Cnossen Bouw een stofvrije verbouwing garanderen. De bijkeuken kan dus gewoon geschilderd worden terwijl wij lekker door klussen.

1. Briefing

Op basis van een aantal foto's van de bouw- / thuislocatie en een beschrijving van het project krijgen we een eerste indruk.

2. Bezoek

Graag komen langs en nemen we tijd om de situatie te bekijken. We geven meteen onze visie en geven inzicht in de mogelijkheden en onmogelijkheden.

3. Schets

Wij maken altijd een schets op basis van het bezoek. Dit helpt u en ook ons om een verbouwing te visualiseren en keuzes te maken.

4. Offerte

Uiteraard zullen we ten aanzien van een budget keuzes moeten maken. We zullen deze uitgebreid bestuderen en zoeken naar oplossingen die in het budget passen.

5. Inmeten

Wanneer het budget is bepaald, kunnen we daadwerkelijk gaan inmeten en de wensenlijst gaan afstemmen.

6. Planning

De planning wordt op het moment van inmeten afgestemd. Gedurende de verbouwing is er wekelijks nog een specifiekere planning voor een inzicht van dag tot dag.

7. Bouw

Een verbouwing is een proces waarin soms opnieuw keuzes moeten worden gemaakt. Daarom zijn er verschillende afstemmingsmomenten gedurende de bouw die duidelijkheid geven.

8. Oplevering

Samen met u nemen we nog een keer het bouwproces door en geven we tips over het onderhoud van uw aanbouw.

Stofvrije aanbouw - Beek-Ubbergen

'Tijdens deze samenbouw kon ik binnen gewoon door schilderen terwijl Cnossen Bouw bezig was met de aanbouw dankzij de stofvrije verbouwing.'

Project bekijken

Stofvrije aanbouw - Doetinchem

'Cnossen Bouw heeft onze oude serre vervangen door een nieuwe uitbouw. Terwijl zij aan het bouwen waren kon mijn man in de ruimte ernaast gewoon schilderen! Dat scheelde enorm veel tijd.'

Project bekijken
Cnossen-Bouw-aanbouw-doetinchem-detail1

Maatwerk

Altijd maatwerk met een passend resultaatBekijken

Samenbouw

Samen met Cnossen Bouw werken aan je projectBekijken

Burenbouw

Een project realiseren samen met de burenBekijken

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Contact